Liderlig sex slikke pik

liderlig sex slikke pik

Når hendes reaktioner bliver mere afdæmpede, er det ved at være tid til at prøve noget nyt. Fortsæt afvekslingen mellem det bløde og hårde, det langsomme og hurtige osv.

Lad dig i stedet guide af hendes reaktion. Mens du slikker på klitoris, kan du forsøge at finde hendes G-punkt. En kvindes G-punkt sidder ca. Hvis du ikke har mod på, eller har svært ved, at finde G-punktet , kan du bare lade en finger eller to glide ud og ind af skedeåbningen.

Hvis du husker glidecreme, giver det hende en endnu bedre og dejligere følelse. Få øjenkontakt med hende ind imellem… hvis du kan måske ligger hun henført med lukkede øjne.

Smil til hende og lad hende se at du nyder det du er i gang med. Lad hende mærke, at der ikke er noget du hellere vil, end at være her med hende. Når hun nærmer sig klimaks, må du endelig ikke stoppe.

Uanset om du har hold i nakken eller ondt i armen må du endelig ikke stoppe med det, du er i gang med. Det er jo åbenbart noget helt vidunderligt, du er i gang med ;-. Bliv ved til hun når op over den bølgetop. Efter en orgasme er klitoris ekstremt sensitiv. Du skal nu igen være forsigtig med direkte og hård kontakt. Fortsæt med lange forsigtige strøg med en blød tunge eller hold eventuelt to fingre stille over klitoris og lad en vibrator forsigtigt køre ovenpå dine fingre.

På denne måde sendes blide vibrationer ind til klitoris, uden at det bliver for meget. Måske slapper hun af igen, og så kan du have held til at give hende endnu en orgasme. Multiorgasmer hos kvinder er noget helt særligt og de bliver mere og mere intense. Det kan også være, at hun har fået nok, men så skal hun nok blidt skubbe dig til side. Uanset, så er du sikkert utroligt populær lige nu.

Ekstra guf — der er et par tricks, der kan få kvinden helt op at ringe. Efter orgasmen — efter kvinden har fået orgasme, vil klitoris være utrolig følsom, men har du lyst, og har hun lyst, kan du ultra blidt slikke videre på klitoris. Ved at slikke videre kan du måske forlænge orgasmen og måske give hende endnu en, eller det kan endda føre til multiorgasmer.

Langt de fleste kvinder elsker at få slikket fisse, men det er, som beskrevet ovenover, ikke altid lige nemt at vide, hvordan man gør. Om baggrunden for bogen, der er en særdeles grundig og brugervenlig indføring i kunsten at slikke fisse, forklarer han:. Der var efterfølgende en hel del mennesker, der opfordrede mig til at skrive en bog om det, da det ikke er nogen hemmelighed, at jeg altid har været meget begejstret for lige præcis den ydelse, griner han.

I bogen giver han masser af praktiske anvisninger og tips til, hvordan man med sin tunge og mund giver kvinden den allerstørste nydelse. At slikke fisse handler dog ifølge ham ikke kun om at give nydelse, men i lige så høj grad om at nyde det selv:.

Det er jo en gave, man får. Kvinders fisser er fantastiske — der er ingen grænser for, hvor forskellige de er. Det er jo en fest at få lov til at bruge sin følsomme tunge lige der. At få lov til at lege med det allermest intime på kvinden. Og enormt dejligt at opleve kvinden give sig hen til nydelsen.

Det er fantastisk lækkert at lægge sig til en fisse og ikke have en deadline — bare have tid til at nyde det. Det kan man blive helt høj af, fortæller han. Og det er der ingen grund til. Jeg knappede min bukser op, og trak både dem og underbukserne af. Hun smed cowboyshortsene, tog et tæppe fra sengen og uden at sige et ord, tog vi hinanden i hånden, og gik udenfor, og op i klitgryden, der nærmest hørte til huset.

Jeg synes, det var lidt liderligt, der hvor de tissede på hinanden i bladet," fortsatte hun smilende med hovedet på skrå, mens hun stående holdt om sin fisse uden på sine trusser med sine hænder. Jeg trak vejret tungt af bare liderlighed. Min kone stillede sig overskrævs på mig lige over min pik, stadig med trusserne på. Min pik var stiv, og jeg lå og onanerede lige så forsigtigt. Jeg kunne få den til at sprøjte, hvornår det skulle være, men det ville jeg ikke.

Jeg ville ligge og kigge op på min kone, mens hun stod og så liderlig ud og forsøgte at pisse ned på min pik. Der gik lidt tid i denne stilling. Hun sagde ikke noget, men hun var meget koncentreret.

Og så skete det så lige pludselig, lige så stille. En svag hvislen lød, og hendes hvide trusse blev mørkere, der hvor den blev våd. Og så begyndte det at dryppe gennem stoffet og i flere stråler, ramte det min pik. Hun satte sig på hug, så hendes trusse rørte min pik, mens tissen piblede nedover den. Jeg slikkede hendes fisse gennem den drivvåde trusse, og kunne mærke, hvor våd hun atter blev, nu med liderlig kussesaft.

Jeg slikkede, og slikkede, og min kone blev mere og mere liderlig. Hun smagte dejligt af kussesaft og urin.

Sandet klæbede til hendes ben, hvor hun var blevet våd af sin egen tis. Hun lukkede øjnene, og stak sine fingre ned i den gennemvædede trusse, og så begyndte hun at onanere. Jeg stod over hende med røven til hendes hoved, så jeg kunne ramme hendes fisse og hendes fingre.

Hvorimod jeg ikke uden hendes tilladelse, må være sammen med andre. Jeg har dog aldrig set hende være mig utro, selv om hun en gang imellem meddeler mig, at hun har haft en fremmed på besøg. Jeg har mange gange bedt hende, om jeg ikke måtte barbere hendes fisse nøgen, hvortil hun hver gang har sagt, at den bliver barberet når det passede hende. Så en dag da jeg kom hjem fra arbejde, tog hun imod mig i vores bryggers.

Hun har iført sin lange badekåbe. Hun siger at hun har en overraskelse til mig, men først skal jeg tage alt mit tøj af. Jeg bliver straks omstemt og skynder mig at tage alt mit tøj af. Vend dig om siger hun, hvorpå hun binder mine håndled stramt bag min ryg.

Yderlig bliver jeg beordret til at skræve med mine ben, så hun kan lægge sin læder dressursnor om mine nosser. Jeg står nu bagbundet og med min skæbne lagt i hendes hænder. Hun åbner nu sin bade kåbe og åbenbarer at hun er helt nøgen inden under, samt at hendes fisse er helt glat barberet.

Hendes skamlæber virker store og de skinner af hendes dejlige kussesaft, troede jeg. Da vi kommer ind i stuen, får jeg nok mit livs største overraskelse og ydmygelse, jeg nogensinde har været ude for, for inde i stuen sad en yngre fyr omkring de 25 år gammel.

Så jeg håber du har nydt at slikke en fremmed mands sæd ud af din kones fisse. Den fremmede går nu hen bag min kone og tager hendes badekåbe helt af. Hans hænder tager nu bagfra fat om hendes bryster og ælter dem rundt. Hun står der med min dressursnor i hånden, mens hun nyder den unge fyr og vrikker med røven mod hans bule i bukserne.

Den unge mand spørger om hvad jeg synes om min kones fisse nu. Det forekom mig meget ulækkert, nu da jeg vidste at det var rester af en fremmed mands sæd, der var oppe i min kones fisse, men jeg kunne se på hende, at hun mente det, hvorefter jeg ydmygt kravlede ned foran hende og genoptog at slikke hende. Efter et lille stykke tid, hvor den fremmede har stået og æltet hendes patter.