Frække scorereplikker hund slikker fisse

frække scorereplikker hund slikker fisse

Hvor er det bare noget af det klammeste jeg nogensinde har hørt. Og tror hende, der får slikket fisse af sin hund så, at der er andre fyre, som så har lyst til at ligge mellem hendes ben!!

At du så syntes at det er "for klamt", er jo da din egen sag.! Hvad fanden i en i helvede har i gang i DET er en hund det er sgu for klamt!!! Køb en gubbi og stik den i anus og sig så du kan lide det dit perverse svin. Hold da kæft din tosse få dig et liv!!

Har du spurgt din veninde hvad det er hun lige præcis fejler.. Fy for den lede Stik mig hendes adresse og du skal se løjer.. Ja jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige jeg får sku helt kvalme efter at have læst dette indslag..

Jeg har selv en dejlig hund og jeg kunne sku ALDRIG finde på noget så ækelt som at misbruge den på denne måde hun må virkelig have et stort problem.. Det er da for klamt at lade hunden slikke sig. Må da være nogen der slet ikke kan få andet. Prøv dog inde på halmtorvet din beskidte SO.

Tror du selv lige at hunden kan LIDE det? Det har du måske hørt dne sige eller hvad. Det er fandme langt ude. I burde gå til en psykolog jer som bare har den tanke. Hunde er skabt for hunde og mennesker for mennesker. Lad dog det arme dyr være alene. Bare vent til den dag du bliver lagt ned mellem dens ben og kan gå igang der. Så er det nok ikke så sjovt mere hva? Utroligt man virkelig kan være så liderlig, at gå hen og bruge sådan nogle metoder. Jeg vil vædde med at det ikke er et seriøst indlæg.

Ja, så er der fandme noget galt oppe i din venindes hoved! Du må da være ligeså syg i hovedet som personen der startede med dette indlæg!!

Jeg tænder på min mand og ikke dyr - af nogen slags!! Tror du ikke en hund reagerer ved dufte?? Det har den altså altid gjort.

Det er misbrug af sin hund og jeg er sikker på det godt kunne være ulovligt så pas hellere på, vi er nogle der er kloge nok til at spore jer!! Nej, at have sex med sin hund er rent faktisk ikke ulovligt med mindre man samtidig forvolder kræet fysisk skade.

At spore folk ved hjælp af IP adresser, pakkesnifning etc. Velkommen til den virkelige verden. Hvad man så iøvrigt måtte have af holdninger til sex med dyr er en ganske anden sag, men så længe dyret ikke direkte skades og i lovens forstand menes der altså fysisk er det ganske lovligt.

Jeg kunne jeg se, at det var noget, der varmede hende. Hun stønnede tungt, men ikke særligt højt. Jeg var blevet liderlig af det jeg havde set, og det var min kone også. Vi sagde ikke rigtig noget, for vi havde aldrig oplevet noget lignende før, men vi kendte hinanden godt nok til at vide, at vi begge syntes, at det her var liderligt. Jeg var dog lidt i syv sind omkring, hvordan jeg skulle forholde mig til, at min kone godt kan lide at blive snuset i skridtet af en hund.

Og hvem ved, hvad mere? Måske var de mange ture med Rollo gået med at blive slikket eller måske endda kneppet af ham? Min liderlige nysgerrighed fik dog overtaget over jalouxien, og efter en tid uden snak sagde jeg:. Det kan jeg se. Men jeg synes, det er liderligt. Vi låste os ind, og min kone smed hurtigt sko og strømpebukser. Min kone satte sig i en stol helt yderst på kanten, og Rollo satte snuden ned og begyndte at slikke.

Hun holdt Rollos hoved mellem sine hænder, og styrede hans ivrighed. Man kunne se, at hun havde prøvet det før. Jeg fiskede min pik frem. Den var helt stiv. Gennem min kones halvtlukkede, liderlige øjne, kunne jeg se, at hun ville have mig over til sin mund. Jeg stak min pik ind mellem hendes læber. Hun har altid godt kunnet lide at blive snakket hårdt og sjofelt til. Jeg trak min pik ud af munden på hende, og trak Rollo udenfor døren, og lukkede den.

Han kradsede på døren. Min kone havde lagt sig halvvejs ned i lænestolen med spredte ben, og jeg gik hen til hende, lagde mig ned på knæ og stak min pik ind i hendes kusse. Jeg begyndte at kneppe hendes dejligt, våde spalte, som Rollo havde forberedt til mig. Knep mig i min tævekusse. Det var nu nærmere hende, der kneppede mig. Hendes vejrtrækning bliver kortere og korte, og hun får små hvin til at komme ud ad munden.

Så griber hun fat i mig, og kommer i et forløsende; "jahhhh, ahhh. Da hun forløsende stønnede "ahhhh," strømmede der varm væske udover min pik og ned i mit skød. Det fossede ud ad hendes skridt, og det føltes enormt lækkert. Jeg mærkede, at min udløsning var på vej op i hendes stramme revne, men jeg trak mig ud, og rejste mig halvvejs op.

Mit sæd ramte hendes striktrøje på kraven og hendes hage. Hun tog sin finger, og skubbede min sæd fra hendes hage og ind i sin mund. Jeg lagde mig indover hende, og sådan lå vi, indtil jeg spurgte:. Gvad mon din søster siger til at I bruger hendes hund til det? Hvis det var min hund, ville jeg blive stiktosset - og så er det fløjtende ligegyldigt, om den kan lide det eller ej.

Den er jo kun en hund. Det er vel nok en dejlig fortælling. Det er rigtigt, at hunde er særlige gode til at slikke fisse, min kone passede en hund for vores venner, de var på en længere rejse til østen. Der skete det, den ene dag vi sad på terrassen i dejligt sommervejr og solede os i vores lukkede have, så tøjet havde vi smidt, som sædvanlig, vi var smurt godt ind i sololie.

Hunden kom op på terrassen til os den begyndte at slikke sololie på min kones ben, hun skubbede den væk, men den kom tilbage og fortsatte. Der sket det, at den slikkede hende ben længerer og længere op mod skridtet. Da den kom nærmere hendes fisse, blev den meget ivrig og førsøgte at stikke snuden mod min kones fisse, jeg sagde til hende, at hun skulle prøve at sprede benene lidt, det ville hun ikke i første omgang, men var alligevel blevet tændt på situationen.

Under det meste af forløbet lå hun med lukkede øjne og trak vejer tungt. Jeg snakkede godt for mit ønske om at se hende blive slikke af en hund, så bøjede sig. Hun rykke sig lidt rundt på solvognen, så hun lå med fissen lige ud over kanten med spredte ben, det var fascinerede på flere måder, hvad skete der?

Ville vi blive opdaget, hvis der kom uventede besøg. Vi var nu så langt i forløbet, at disse tanker blev skubbet i baggrunden. Jeg tog hunden blidt i nakken og styrede den lige hen til min kones fisse, det begyndte omgående at slikke hurtigt og effektivt, det havde omgående virkning på min kone, efter kort tid, udbrød hun: Jeg kunne iagttage hvordan en hund er bedre og mere vedholdende til at slikke fisse end de fleste mænd - og virkningen udeblev da heller ikke, min kone begyndte at stønne rigtigt tungt.

Jeg maserede hendes bryster og gned på min pik, som jeg efterhånden fik placeres i hendes mund, hun suttede på den efter alle kunstens regler. Jeg har aldrig før set min kone få så kraftige orgasmer, som hun fik da hun blev slikke af den hund. Hun sprøjtede og rystede i hele kroppen, som om hun havde krampe.

Hundes pik var nu kommet ud og da den slikkede hende igen gjorde den kneppebevægelser. Min kone var nu helt og aldeles vild, hovedet kørte fra side til side og hun stønnede højlydt. Jeg førsøgte at få kontakt til hende, hun var holdt op med at vise interesse for min pik, det var hende og hunde det drejede sig om.

Jeg tog hende om hovedet med begge hænder, hunden slikkede hendes fisse helt vildt. Jeg sagde til hende: Jeg gik ind i huset fandt et par tykke sokker frem. Da jeg kom ud igen rullede der endnu en orgasme igennem min kone.

Jeg fik min kone med på et vattæppe, hun blev placeres på alle 4, hunden førte jeg hen bagved hende. Den snusede til hendes fisse slikkede lidt. Jeg gav den strømper på forpoterne.